VEM ÄR XENU?

Jag ska berätta en historia för dig. Sitter du bekvämt? Bra, då börjar vi.
För mycket länge sedan (75 miljoner år sedan för att vara exakt) fanns det en främmande galaktisk härskare vid namn Xenu. Xenu var härskare över alla planeter i denna del av galaxen, inklusive över vår planet Jorden, som på den tiden hette Teegeeack. Xenu

Xenu hade dock ett problem. Alla de 76 planeter han kontrollerade var överbefolkade. Varje planet hade i genomsnitt 178 miljarder människor. Xenu behövde lösa detta problem, så han tänkte ut en djävulsk plan.

Xenu skaffade sig total kontroll, och med hjälp av förrädare lyckades han besegra folket och de lojala officerarna. Med hjälp av psykiatriker kallade han in miljarder människor för en skattekontroll, men istället för denna kontroll (vilket bara var en ursäkt) blev de injicerade med en blandning av alkohol och glykol som hade till syfte att paralysera dem. Därefter blev alla dessa människor inlastade i rymdskepp, som såg exakt ut som DC8:or (förutom att de hade raketmotorer istället för propellrar).

Dessa DC8-rymdskepp flög sedan till planeten Jorden, där hundratals miljarder av de paralyserade människorna staplades runt vulkaner. När man var klar med staplandet av dessa människor sänktes vätebomber ner i vulkanerna. Xenu detonerade därpå alla vätebomber samtidigt, och alla människor dödades.

Historien slutar dock inte med detta. Eftersom var och en har en själ (låt oss kalla själen ”thetan” i denna historia) så måste man lura själen att inte komma tillbaka igen. Så medans dessa hundra miljardtals själar blåstes kring av de enorma nukleära vindarna, hade Xenu lagt ut speciella elektroniska fällor, som fångade alla thetaner I elektroniska strålar, eller nät (de elektroniska strålarna/näten var kladdiga som ett flugpapper.)

Efter att Xenu fångat alla dessa thetaner, lät han packa dem i boxar och transporterade dem till ett antal jättelika biografsalonger. Väl där, tvingades alla de att i ett antal dagar vara åskådare till speciellt framtagna 3-dimensionella filmer som visade hur livet skulle se ut, och många därutöver mycket förvirrande scener. I dessa filmer blev thetanerna utsatta för falska bilder, det sades att de var Gud, Djävulen och Jesus. I denna historia kallas denna process för ”Inplantering”.

När filmerna var slut, och alla thetaner lämnat biograferna, började de dras samman i flockar. Anledningen till detta beteende var att de alla sett på samma filmer, och därigenom trodde att de var en och samma person. Dessa flockar bestod var och en av ett antal tusen thetaner. Eftersom det endast fanns ett fåtal levande kroppar kvar, stannade de kvar i dessa klasar, och besatte de kvarvarande levande kropparna.

Hur gick det då för Xenu? Jo, ett antal lojala officerare lyckades slutligen störta honom. De låste in honom i ett berg på en av planeterna. Han hålls inlåst av ett kraftfält som får sin kraft av ett evighetsbatteri, och Xenu är än idag inlåst och vid liv.

Det var slutet på historian. Än idag är alla människor besatta av dessa klasar av själar, och de kallas ”kroppsthetaner”. Vill vi bli fria själar, måste vi ta bort alla dessa ”kroppsthetaner”, och betala massvis med pengar för att lyckas med det. Den enda anledningen till att människor tror på Gud och Jesus, är därför att de fanns i de filmer som deras kroppsthetaner såg för 75 miljoner år sedan.
Alien_blinks
Nå, vad tyckte du om denna historia?

Va? Tyckte du att det var en Vansinnig historia?

Ja, det gör vi också. Tyvärr så är denna vansinniga historia en grundläggande sanning inom den ”religion” som kallas Scientologi* Om människor visste om denna berättelse, är det mycket troligt att de aldrig skulle involvera sig i Scientologi. Denna historia berättas för dig när du har uppnått en av deras hemliga nivåer som kallas OT III. Därefter antas du telepatiskt kunna kommunicera med dessa kroppsthetaner, och på det sättet förmå dem att försvinna. Du måste betala mycket pengar för att nå denna nivå, och för att kunna utföra denna exorcism (eller arbeta mycket hårt inom organisationen med en extremt låg lön under många år.)

De flesta Scientologer som arbetar i deras Dianetik-center*, och så kallade ”kyrkor” känner inte till denna historia, eftersom dom inte tillåts att höra den innan de uppnått de hemliga ”övre” nivåerna inom Scientologin. Det kan ta många år innan de når denna nivå, om de överhuvudtaget någonsin gör det. De som trots allt känner till denna historia, tvingas att hålla det hemligt och får aldrig berätta den för de som ansluter sig till Scientologin.

Vi berättar denna historia för dig som en varning. Om du väljer att bli inblandad i Scientologi, så vill vi i alla fall att du gör det med öppna ögon, och fullt medveten om det material som de arbetar med.

Nu när du har läst detta, känner du till deras stora hemlighet. Låt dock inte oss avskräcka dig från att gå med i Scientologirörelsen.

*Dianetik och Scientology är registrerade varumärken för Religious Technology Centre (RTC). Detta dokument har överhuvudtaget ingen anknytning till Scientologikyrkan, eller någon annan del av Scientologirörelsen.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.